All for Joomla All for Webmasters

* Во договор со Корисникот, може да се менуваат пакетите еден во друг, според потребите на Корисникот, на пример доколку нема потреба од Смарт Бојлер може да користи уште еден уред Смарт Панел или пак некој друг уред што функционира со далечински управувач. Секој од пакетите може да биде надграден и со дополнителни уреди.
** Склучуваме договор во кој ние се обврзуваме за изведба и монтажа во рок од 50 дена од денот на потпишување!
**Изведбата и монтажата се без бушење и правење неред

 

Напомена за сите пакети:

Уредите на Аквила-хоме работат на WiFi/Интернет комуникакција, така што Објектот/просторијата каде се инсталираат Аквила-хоме пакетите мора да имаат стабилна WiFi комуникакција, или соодветен Интернет пакет од фиксен провајдер.

Сите уреди, стандарди, комуникации претставуваат IoT (Internet  of Things) начин на живот, за кој основа е стабилната Интернет безжична комуникација.

Користење на апликацијата е-Control:

Апликацијата е-Control се инсталира заедно со пакетот од страна на инсталатерот. Користењето на апликацијата е доста едноставно, самите икони на апликацијата се доста интерактивни и лесно се разбираат. Инсталатерот е должен да ја објасни постапката на управувањето на секој посебен уред.

При користењето на апликацијата треба да се напомене дека од голема важност е проверката на стабилноста на Интернет комуникацијата, т.е. на почетниот екран се оди на Device list и секој device/уред што се користи се тестира дали е конектиран на Интернет. Доколку се појави текстот подоле дека Интернетот не е достапен, се повторува постапката се додека не исчезне текстот. Ова може да биде неколку пати доколку се најавувате од јавен мобилен интернет.

 

 

   

 

  

logo2belo

ACVILLA HOME: 
+389 2 3179 929
+389 70 200 286

Направете го Вашиот дом паметен, заштедете!

Информации

Контактирајте не

@ A-Home
Скопје, Македонија

T +389 070200286

F +389 02 3176 929